Europese verkiezingen

Op 9 juni is het tijd voor de Europese verkiezingen. Ook Europese vrijwilligers kunnen vanuit België hun stem uitbrengen.

Om vanuit België te stemmen, moeten ze een aanvraag indienen. De deadline hiervoor is 31 maart 2024. Alle voorwaarden en een stappenplan vind je op de website van de overheid. Onderstaand filmpje vat alles samen:

 

Meer nieuws

  • do 11 juli 2024

    Noodsituatie?

    We hopen natuurlijk van niet, maar je weet maar nooit dat je tijdens je project in een crisissituatie terechtkomt. Wat moet je doen bij zo’n noodsituatie?

    Lees meer
    do 6 juni 2024

    Beneficiary Module projecten 2024

    home office

    De projecten goedgekeurd tijdens de eerste ronde van 2024 zijn nog niet zichtbaar in de Beneficiary Module. We wachten momenteel op een update vanuit de Europese Commissie waardoor alle projecten zichtbaar zullen zijn. Deze update staat gepland in de maand juni, een exacte datum kunnen we helaas niet meegeven. Wij kijken er samen met jullie […]

    Lees meer
    vr 24 mei 2024

    Nieuw aanspreekpunt en WhatsAppcommunity vrijwilligers

    Two people sit across from each other at a table, each holding a mug, with only their hands visible. The scene is minimal with neutral tones.

    Vanaf juni 2024 is er een nieuw aanspreekpunt voor vrijwilligers én kunnen vrijwilligers elkaar makkelijker ontmoeten via de WhatsAppcommunity.

    Lees meer