Automatische mails Beneficiary Module

We kregen enkele bezorgde berichten over automatische emails die verzonden werden vanuit de Beneficiary Module (BM), met verwijzing naar Kwaliteitslabelnummers.

Dit zijn de projectcodes met ESC50 of ESC52 erin.

Tot gisteren waren deze Kwaliteitslabels niet zichtbaar in de Beneficiary Module, enkel de projecten met ESC51-nummers, dus degene waar de subsidie aan verbonden is.

De Kwaliteitslabels zitten nu ook in de Beneficiary Module, omdat jullie gaandeweg via die BM een zogenaamd progress report gaan kunnen indienen, of jullie activiteitenplan updaten.

Je hoeft met deze mails uit de BM nu niets te doen.

In de komende dagen en weken zullen we die organisaties contacteren voor wie het binnenkort tijd is om een activiteitenplan te updaten en/of een progress report op te maken.

Je krijgt daarover een email van JINT.

Meer nieuws

  • do 11 juli 2024

    Noodsituatie?

    We hopen natuurlijk van niet, maar je weet maar nooit dat je tijdens je project in een crisissituatie terechtkomt. Wat moet je doen bij zo’n noodsituatie?

    Lees meer
    do 6 juni 2024

    Beneficiary Module projecten 2024

    home office

    De projecten goedgekeurd tijdens de eerste ronde van 2024 zijn nog niet zichtbaar in de Beneficiary Module. We wachten momenteel op een update vanuit de Europese Commissie waardoor alle projecten zichtbaar zullen zijn. Deze update staat gepland in de maand juni, een exacte datum kunnen we helaas niet meegeven. Wij kijken er samen met jullie […]

    Lees meer
    vr 24 mei 2024

    Nieuw aanspreekpunt en WhatsAppcommunity vrijwilligers

    Two people sit across from each other at a table, each holding a mug, with only their hands visible. The scene is minimal with neutral tones.

    Vanaf juni 2024 is er een nieuw aanspreekpunt voor vrijwilligers én kunnen vrijwilligers elkaar makkelijker ontmoeten via de WhatsAppcommunity.

    Lees meer