Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 oktober 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

  • do 11 juli 2024

    Noodsituatie?

    We hopen natuurlijk van niet, maar je weet maar nooit dat je tijdens je project in een crisissituatie terechtkomt. Wat moet je doen bij zo’n noodsituatie?

    Lees meer
    do 6 juni 2024

    Beneficiary Module projecten 2024

    home office

    De projecten goedgekeurd tijdens de eerste ronde van 2024 zijn nog niet zichtbaar in de Beneficiary Module. We wachten momenteel op een update vanuit de Europese Commissie waardoor alle projecten zichtbaar zullen zijn. Deze update staat gepland in de maand juni, een exacte datum kunnen we helaas niet meegeven. Wij kijken er samen met jullie […]

    Lees meer
    vr 24 mei 2024

    Nieuw aanspreekpunt en WhatsAppcommunity vrijwilligers

    Two people sit across from each other at a table, each holding a mug, with only their hands visible. The scene is minimal with neutral tones.

    Vanaf juni 2024 is er een nieuw aanspreekpunt voor vrijwilligers én kunnen vrijwilligers elkaar makkelijker ontmoeten via de WhatsAppcommunity.

    Lees meer